søndag 25. april 2010

Læmsfatet

Men i kveld ligger det ikke læms på læmsfatet. Nei det ligger hjemmelagd knekkebrød. Nemmelig!
I det siste har jeg av ulike årsaker blitt nødt til å utfordre mine evner ved kjøkkenbenken, og det med nokså variabelt utfall
Idag var dagen da hellet skulle snu- for du og du detta var godt!:)

4 dl havregryn
4 dl grovmalt rug
2 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
7 dl vann
1 klype salt
1 ts honning

Jeg byttet ut sesamfrø med litt mer av de andre frøa og tilsatte litt grovhakka mandler. Blanda alt det tørre. Rørte honning ut i vannet og blandet alt til en grøtaktig masse. Smurte så deigen utover to stekeplater. Så skulle det stekes på 180 grader. Først 15 min, da tok jeg ut og rulla de med et pizzahjul. Så fikk de steke 30 min til. Nå tok jeg de over på en rist og stekte ytterlige 20 min med ovnsdøra litt åpen.

Ha en fin, ny uke!

5 kommentarer:

 1. he he må ta en runde på dill og dall...det ble med skjeene. men du jeg tror jeg vet hvem du er eller var. For en gang jeg så på ei tenkte jeg på deg...sånn plutserlig...hadde du med en kjæreste og håret ditt er til nedenom ørene ..vanskerlig å forklare...mer en følelse..bird tenkte jeg...så du at jeg så på deg...for jeg husker at jeg tenkte at hvis det er du ville du kanskje ha sagt noe ??

  rara ;)
  Klem

  SvarSlett
 2. Fristende, skal jommen utfordre mine bakeferdigheter jeg også!

  SvarSlett
 3. Herlig med hjemmebakte knekkebrød da! Kos deg videre ved kjøkkenbenken ;) Får prøve meg på disse knekkebrødene etterhvert. Klem

  SvarSlett
 4. Kvirrevitt! og tusen takk for at du: stemmer på meg, ble med på give away, og la igjen en kommentar så jeg kunne finne denne flotte bloggen. Jeg følger deg, håper det erok:)

  Klem hviit

  SvarSlett
 5. Pst, travle vårdager skjønner jeg ,)
  takk for bestandig trivlige kommentarere inne hos meg ;) Fin helg til deg Bird!

  SvarSlett