tirsdag 22. desember 2009

Siste innspurt

I morgen tar jeg ferie og det er med en litt blanda følelse. Jeg gleder meg utrolig mye til å treffe familien og feire jula sammen med dem, men samtidig blir det rart også for mannen skal være ut i nordsjøen. Blir liksom noe som mangler da ja...men han kommer hjem i romjula da- heldigvis!!

Nå er det meste av juleforberedelser i boks. Godt med reint og ryddig hus! Det som gjenstår er å pakke ned halve garderoben, før jeg plukker opp mor og bror på flyplassen i morgen- så kjører vi up north, til mormor og morfar. ÅÅÅ som jeg gleder meg til å komme til mormors røde, nisse-julehus!

Også må jeg gå ned å levere julehilsene til naboene i underetasjen.
En liten oppsats i hui og hast til fruen, og til kailn- som er gal etter julelys- har jeg kjøpt et blodharry nisse slips, som spiller og blinker.. Tror det blir midt i blinken!!haha...


Her er et tips hvis du trenger en liten ekstra gave å putte oppi i siste liten


Fyrstikkesker med vintagedekor- kjempeenkelt. Skal ikke skryte på meg denne ideen selv, det er vel sagen som selger mye av disse. Mye billigere å lage selv da!

GOD JUL ALLE SAMMEN!!

4 kommentarer:

 1. God Jul og god tur nordover!!

  Kos deg masse med familien ;) Så blogges vi vel på nyåret;)

  GundaM

  SvarSlett
 2. Heisann du. Titter innom for å ønske deg en riktig god jul ;)

  Kos deg masse ;)

  Juleklem fra Eline ;)

  SvarSlett
 3. Hei Bird :))Joda, pepperkakehuset er spiselig men det frister aldri å spise disse husene når de hat stått og samlet støv i noen uker ;)
  Men på Cacas får du kjøpt både konditorfarger i alle regnbuens farger og glitter til kakepynt! Sølvkulene er laget av sjokolade :)
  Heldige deg som får juekalender av moren din fortsatt! :)Stor juleklem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Jeg likte fyrstikkeskene:) Dette tipset skal jeg ta med videre:) Men hvor finner du motivene?

  Ja, jeg er veldig klar over at jeg ikke legger ut så mye på bloggen min, har ikke ikke helt vært i det kreative hjørnet;) Men lover at det skal komme seg;)

  SvarSlett