torsdag 10. desember 2009

Sofakos

Julette puter i sofan er stort sett det eneste jeg kan skryte av når det kommer til julepynt.....men det er vel ikke barebare det??:)

Det går i lilla og sølv i stua i år......

Jeg prøver å tenke hardthardthardt på at sofan skal forvandles til å bli grå - kanskje det går i oppfyllelse på julaften??:) Brun er en tyngre farge enn grå syns jeg......og for et par år siden solgte vi vår nye, kule, gråe sofa, fordi den var for vond å ligge på - hilsen mannen........*aaaaaargh!!!* han skal få punge ut en ny sofa en vakker dag ja!:)


I bakgrunnen skimtes adventsstjerna som henger i kjøkkenvinduet...den bidrar også til good juleatmosfære!

I morra er det fredda! ohoi det blir godt med helg!!! men når det skal sies så har det vært en super uke på jobb! masse gøy har vi funnet på! God helg hvis vi ikke treffes i morra;)

3 kommentarer:

 1. Så fint du har det:) GOD HELG:) Forresten.. vi har kjøpt en nyyyydelig grå sofa;)

  SvarSlett
 2. Så koselig du har ordnet det hjemme hos deg, fyr i peisen, nye puter og lys. Lilla og sølv ser aldeles smaching ut ;)

  Så godt å se at du har hatt fint på jobb! Håper du har hatt ein fin helg også. Ser du har vært innom mett hjem, lite nytt der dessverre. Neste gang tur du turen ja, du er hjertelig velkommen! :) KLEM

  SvarSlett
 3. Sølv og lilla er nydelig ;) Jeg har ikke pyntet så mye enda heller. Det går litt i turbo fart her om dagen, men jeg er øyeblikk ferdig med julegavene da ;)

  Lekre puter ;)

  SvarSlett