mandag 2. juli 2012

: nesting


Around the fifth month of pregnancy, the "nesting" instinct can set in. This is an uncontrollable urge to clean one's house brought on by a desire to prepare a nest for the new baby, to tie up loose ends of old projects and to organize your world.



Første punkt på avkryssningslisten er under veldig god progresjon! 
Vi har nemlig pusset opp soverommet!
Jeg kjenner det at å ha en beibi i magen er en meget god unnskyldning for å pusse opp hjemmet!! og - det har vist seg- en god pådriver for å herr bird også!! Mannebirdn tar seg av grovarbeidet, også tar damebirdn seg av finpuss og design (og sure miner... Sorry kjære!!!)


Et av finprosjektene jeg har hatt for meg er en liten makeover av IKEA kommoden, som Lillegull skal få ha klærne sine oppi om et par-tre måneders tid


Den rommer ikke all verden foreløpig, for den blivende mamman er ikke spesielt stressa av natur og får heller ikke emosjonelle utbrudd av å se babyutstyr i butikkene:) 
Den blivende mormor og den blivende oldemor derimot, har lenge syns det har vært fristende å gå til innkjøp av miniklær :)



Noen gaver ligger derfor likevel klar og venter.....






Før:

4 kommentarer:

  1. Ha,ha,ha, her ler ho mormor godt der ho sitter i gyngestolen sin og gleder seg til lillegull kommer sprettende:)Ha jo noe mer liggende i Sandefjord som skal oppi den kommoden:) Kommoden var fin fra før, men nå ble den jo helt ny jo, det samme ble soverommet. Ser jo ut som det er helt nytt fra topp til tå nå jo. Gleder meg til å se det LIVE. LOVE YOU

    SvarSlett
  2. Så koselig- ) kos dæ videre med forberedelsene, dokk har ei harlig tid framfor dokker!

    SvarSlett
  3. Kjempe koslig :) Spennende tider, ikke lenge igjen nå :) Lykke til videre...Snart e lillegullet her :)

    SvarSlett
  4. Såå fint :) Kjenner meg litt igjen når du sier du ikke er såå stressa på å få tak i barneklær osv. Terminen er 25. juli å nå er alt på plass heldigvis (med god hjelp av besteforeldre og tanter :P)
    Når har du termin? Formen fin? Lille bebisen som kommer fra deg selv blir vel uansett verdens søteste. Mamma syntes jo jeg var helt utrolig søt på det bildet så :P

    SvarSlett