onsdag 4. juli 2012

: trassalder?

jeg vet ikke om det er gravidhormoner eller hva det nå egentlig er, men jeg føler meg virkelig på bølgelengde med 2-3åringene jeg jobber med i barnehagen....for det vi virkelig har til felles for tiden er at vi skal "kare søl"!!! 
Og da mener jeg alt! 
Vi skal klare ALT sjøl!

For min del har det vært ganske fruktbart:) og jeg har klart store ting(for meg i allefall:)), som jeg tidligere ville overlatt i vingene på mannebirdn:

Ringe bilverksted 
(da er det ikke snakk om å bestille en time, men å kverulere å stå på sine krav gjennom sikkert fem samtaler i uka!-i flere uker)
Kjøre og rygge med henger
Ta mål av vinduer på to husvegger, forhandle pris og bestille!
♥Sist men ikke minst; snekre hodegavl!

Jepp! Jeg har vært på Byggmakker, kjøpt det materialet jeg trengte, saget med kapp og gjærsagen, målt, boret, skruet og beiset! Litt stolt?? ooh yeah:) 

Nå skal det nevnes at mannen var i en armlengdes avstand og hjalp meg akkurat passe mye - og det var nok minst like vanskelig for han å holde seg unna, som det var for meg og "kare søl":)

!!Tusen takk kjæresten - du er verdens beste!! 

4 kommentarer:

 1. Hei hei:)
  Jepp, vi malte parketten vår hvitt i fjor.
  Da brukte vi oljemaling som vi fikk anbefalt i butikken, og det har ført til at det er mange gule flekker rundt omkring nå, der hvor møbler og ting har stått (malingen har oksidert). I tillegg har treet beveget seg litt i vinter, så det er blitt en del sprekker i malingen.
  Derfor maler vi på nytt nå med vannbasert maling. Ferdig med kjøkkenet og gangen, og begynner på stua til helgen.
  Jeg vil råde dere til å gjøre et godt forarbeid med sliping og vask, sparkle hull og hakk der det trengs og bruk vannbasert maling.
  Vær forberedt på at ting vises 1000 ganger bedre enn på parkett:) Så det blir en del vasking/mopping.
  Lykke til!
  Klem E

  SvarSlett
 2. Du herlige, vakre, gode stoltheten min så flink du er og så godt du skriver. Ble så lekkert altså. Mor er ikke særlig produktiv på denne årstiden, noe bloggen bærer preg av. Men har det fin og koser meg med hagen om dagen. Go klem til verdens beste<3

  SvarSlett
 3. Fint det ble! Så flink du er :)

  SvarSlett
 4. Der ser du, du e også effektiv og flink!! Man blir det av å være gravid tror jeg:) Når ungen kommer får man ikke gjort noen ting, hvertfall ikke før om noen måneder..
  Lykke til med innspurten!

  SvarSlett