søndag 17. oktober 2010

Saaakte og usikkert

 Ja det er slik vi foretrekker oppussingsarbeidet i denne husholdningen. Vel, vel foretrekker var kanskje å dra den litt langt, men det er i allefall slik den foregår!:) Man må jo bare ta det med et smil og prøve å tenke at- jada det er sikkert mange andre som også har det sånn! Er ikke sååå enkelt når en drømmer seg vekk i dette bloggeuniverset, hvor alt ser så fint og flott og perfekt ut! Men så legger vel de fleste ut bilder bare av det som ser fint og flott ut og da?! Håper det:)

Et av våre evighets prosjekter er gjesterommet... her er det et par fiffige(?) løsninger, som har ført til at vi har avventet litt- "skal vi ordne det opp sånn som det er, eller rive litt her og litt der så vi får det perfekt?"
For et par helger siden tok jeg rett og slett å malte det, nå var jeg lei av å tenke og vente og fundere! Vegger i S 1000 N - skumring og helt hvite lister, ble så fint atte! Mangler bare å legge taklister og vinduslister så er vi i boks!

Rett innenfor gjesterommet har vi ordnet et lite kontor. De som bodde her før skulle bruke det som lydrom, for å spille inn musikk, og hadde derfor montert et vindu inn dit......fiffig!......?...Tja mulig, men ikke spesielt koselig for gjestene våre å titte inn på permer og ubetalte regninger i allefall......(tror forresten ikke det ble noe alvor til kvalitet på den plata, for rommet er så absolutt ikke lydtett:))

Med en nydelig pippip fra vindusfolie.no ble vinduet nesten som et selvlysende bilde - nesten enda bedre enn jeg hadde planlagt!

Før:


Ps. I helga var jeg på loppis og fant et skap til gjesterommet! Kommer vel snart et innlegg om det også vil jeg tro. Synd jeg ble for sein til NIBs loppekonkurranse....:)

10 kommentarer:

 1. Oi det ble jo kjempe fint:)

  SvarSlett
 2. Oioioi, så fint det vinduet ble! Kjempelurt! :D

  SvarSlett
 3. Takk for kos kommentar hos meg!:)
  Tror jeg har et innlegg i dag som du kanskje vil like...?;) (siden bloggen din heter Fugleburet..)

  Flott blogg du har her! Kjempefin oppussing du har gjort på div møbler!
  Digger den lyse kommoden din!!!:)

  Klem fra Janniche,
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 4. stilig vinduet ble. Passet jo godt, til kontoret ditt som vel kan betegnes som ditt eget lille fuglebur;)
  Ha en fin dag jenta mi;)
  gla i dæ

  SvarSlett
 5. Hihi, vittig kommentar fra deg!:P
  Hvis du ikke kvitrer for mye tidlig om morgenen, skal du få bo her billig! Men må advare deg om en hvit pus som også bor her, og jakter på fugler - i alle størrelser!;)

  Klem

  SvarSlett
 6. Utruli kult vindu. :)
  E så sinnsykt imponert over dæ/dåkk, som e så flink me oppussing. Skulla ønska æ va sånn å. Eller først å fremst skulla æ ønska æ hadd nå å puss opp ;)go hælg.

  SvarSlett
 7. hei du
  så forfriskende herlig å dumpe innom en så fin og for meg ny blogg.
  takk for at du er her i bloggverden! :)
  ser dere har nok av prosjekter og muligheter :)
  Jeg lever heller ikke i noe perfekt hjem - og vet du hva? jeg synes det er helt greit. Perfekt er kjedelig, er det ikke?
  men prosjekter kan man ha. Dagens innlegg inne hos meg viser et sånt hos meg. Prosjekt Smooth - å få hverdagen til å gli litt enklere. Der er jeg. :)

  Ønsker deg ei strålende helg
  jeg kommer snart innom igjen.
  hilsen Åpent hus

  SvarSlett
 8. Så dyktig altså!! Du har alltid pågangsmot, kreative ideér og løsninger. Kjempelurt med sånn folie på vinduet inn mot kontore. Det ble jo knall! Gleder meg til å se det nye skapet og hva du har gjort med det. Lykke til med lister og nye prosjekter ;) KLEM

  SvarSlett
 9. Så fint det ble. Skikkelig stilig :)

  SvarSlett
 10. Oppussing tar tid ja. Har erfart den!!
  Kjempefin løsning på vinduet=)

  SvarSlett