mandag 11. oktober 2010

Nå kan kalde høststormer bare komme!

I helga må jeg si jeg har vært ganske flink.
Jeg kom på en ting, bestemte meg for å gjøre det, og sist men ikke minst- jeg gjorde det!! Hurra for meg! Jeg har gitt peisn en etterlengta shine'ings til vinters og ble veldig fornøyd.
Flisene under ovnen har fått fin og fresh, ny sort farge og murveggen har blitt hvit igjen!! Juhu!:)
Bakdelen med nymalt mur er at det synes ekstra godt at resten av stua også kunne trengt seg en runde med kosten! Egentlig en fordel, for da har jeg litt ekstra motivasjon til å tilbringe enda ei helg i malingskostyme!

Før:
Bare for å vise hvor grå murveggen var(bilde 2), selv etter to runder med salmiakk....! Det gjorde seg med et malingsstrøk kan man si. Flisene under ovnen var stygge og slitte og så ut som fake skifer, eller noe i den duren. Deilig å være kvitt dem! Nå krysser jeg bare fingre og tær for at malinga ikke flasser av med det første. Det er vel ingen hemmelighet at malere ikke anbefaler å male fliser........Shit-la-gå sier nå bare jeg!Ps: Til julenissen! Jeg Ønsker meg et kamera som jeg kan ta bilder med selv etter klokka tolv på formiddagen!

 (High ISO blir lyst, men veldig slørete...Kom gjerne med smarte nissetips til hvordan jeg best kan utnytte det jeg allerede har;))

9 kommentarer:

 1. Mmmm, så herlig med vedfyring :D

  SvarSlett
 2. Bra jobba! Ikke noe er som litt skuring og en godt utført jobb!

  SvarSlett
 3. Meget bra innsats! Ja nå kan bare styggværet komme. Jeg nyter også kveldene forran peisen, er ikke så værsyk at jeg ikke setter pris på høststormene :)

  SvarSlett
 4. Vedfyring e skikkelig kos. No e d bare å bak bolla og lag sæ kakao og sett sæ med ei god bok i godstolen forran peisen. Høststeming....

  SvarSlett
 5. herlig jenta mi. Du e flink. Nattaklem

  SvarSlett
 6. Knallfint!! Men hold høststormen for deg selv... :P

  SvarSlett
 7. Godt jobba ja, frøken! Det tok seg meget bra ut med svarte steiner og nymala vegg! Så nå krysser jeg fingre og tær sammen med deg ;) Stoor klem

  SvarSlett
 8. Så fint det ble. Du har vært flink ;) Og er det ikke deilig når det er gjort?
  Lenge siden jeg har vært innom deg nå, så titter innom for å ønske deg en flott kveld. ;)

  SvarSlett
 9. Så fint det ble og så kos med vedfyring ;)

  Har et kamera selv jeg sliter emd å få til så jeg holder emg til et billig kompaktkamera men for optimale bilder må jeg ta de ute ser jeg...
  Ønsker meg fotokurs i julegave!!

  God helg!

  SvarSlett