onsdag 14. juli 2010

S(k)jenk

Ja kanskje tar jeg meg en sjenk på fredag for å feire ferie:),  
men forløpig må jeg nøye meg med å vise frem den ny-gamle skjenken som mannen har arvet fra sin bestefar. Det er bestefaren som har laget den da han var ung, så den er nok sikkert 50-60 år gammel.
(Har ikke verdens beste kamera, så bilder på kveldstid blir ganske mørke.........)

Slik så den opprinnelig ut, men arvingen insisterte på at hvis den skulle stå i stua måtte den males! Den var egentlig ganske kul i utgangspunktet og synes nå jeg da!:)

Nye knotter fra Mias. Den borteste har allerede rukket å falle av da, men jeg skal hente en ny i morgen..

Prøvde den nye vannbaserte malingen i 80 glans, men ble ikke like fornøyd med den som oljebasert. Fordelen var at det tok veldig mye kortere tid å ferdigstille prosjektet. Noe som er en stooor fordel når jeg er prosjektleder.  Skal helst bli ferdig tvert og momentant, mens arbeidslysten fortsatt er inntakt, hvis ikke har det en tendens til å drøye ut i uker, måneder og år:)

På toppen har våre fine babushkaer fått æresplass. De kjøpte vi i Tallin for noen år siden og har blitt til en av mine favoritt pynteting!:)


4 kommentarer:

 1. Dein sjenken vart vældi kul. Koinna tænkt mæ ein sånn ein. Å æ likt babushkaan. Dæm va litt annerledes einn dæm æ hi sjett tiliar. EM syns sånne e vældi spennanes. Mormor og morfar har sånne, å dæm e sååå arti :)
  Go ferie.

  SvarSlett
 2. Hei Bird. Så flott skjenken ble!
  Takk for kommentar inne hos meg, forresten. Jeg ble veldig nysgjerrig på hvor du har feriert i det siste, og dersom du har lyst til å fortelle det, kan du gjerne sende en epost på husetpaaplanen@epost.no

  SvarSlett
 3. ÅH,så fin den ble!! Må si du har stått på før du tok ferie. Ser ut som det ble en nydelig uteplass under her også. Sikker deilig å ha markisen på plass.

  Nå håper jeg at du koser deg i sol og varme!
  Sender deg en go'klæm ;)

  SvarSlett
 4. Aaaaw, så skjønn den ble! Som en helt ny sjenk vettu, elskere maling... :D

  SvarSlett