søndag 30. mai 2010

Gammelt nytt

I huset på landet råder den gamle stil (hva nå enn det er?!), men det gjelder å gå på jakt rundt omkring i husets rom og skap, etter brukbare ting som sammen kan gjøre hvert enkelt rom litt koseligere. Cluet er å bruke mest mulig av det som finnes der, og ikke kjøpe så mye nytt.

Stol og krakk i grelle farger fra 70-tallet, har fått kledelig kamuflasje i form av saueskinn. Saueskinna har tidligere tilhørt sauene som var på gården for tja, ut i fra det nederste bildet å bedømme, 30-40 år siden? Det øverste bildet er mormorH som ung.

Sofaen er nok også fra det glade 70tall, men absolutt duganes! puter og saueskinn piffer opp. I bakgrunnen ser du ranch-hatten(sitat fra mannen i huset:D). Han ba instendig om at den skulle få henge i stua.  Litt humor i hverdagen må man vel ha:)?

Sist helg våget jeg meg som nevnt oppå mørkloftet og der fant jeg litt av hvert. Disse to koffertene er sikkert 40-50 år gamle, og har etter årevis med støv og muselort, nå fått nytt liv som avlastningsbord. Heldige dem:)
Stua begynner endelig å ta form. Til sommeren spørs det om gangen og et soverom skal få seg et ansiktsløft. Der trengs det nok i tillegg noen malingsstrøk...Tiden og arbeidslysten vil vise.....

3 kommentarer:

 1. Synes det ser ut som det er virkelig koselig hos dere!

  SvarSlett
 2. Så spennende det må være å ha masse rart på et loft... Og når du får det så flott og autentisk som dette trenger en jo ikke løpe kjøpe ! Flott ;)

  og de koffertene tror ejg nok må være litt mere enn 40-50 år. heldig som ahr slike og ;)

  ha ei fin uke!

  SvarSlett
 3. Så arti:) Drog kjensel på dama på bilde ja:)

  SvarSlett