søndag 21. mars 2010

Inspirert av mamsn

Både mamma og mormor er damer som liker å være kreative. De syr og strikker og limer og ordner. Her om dagen kunne mor fortelle meg at hun har begynt å male bilder, hvorpå jeg spurte når jeg kunne se alle kunstverkene hennes på en blogg?!

Joda hun hadde tenkt på om hun skulle lage seg en blogg, men hun var litt redd for at hun istedet for å bruke tiden på å være kreativ, skulle bruke opp all tiden på blogging........Og JA, jeg ser absolutt poenget i problemstillingen!!:)

Derfor; I helga har jeg tatt meg på tak, og bretta opp ermene. Forsøkt å ikke blogge så mye, men heller bruke tiden på kreative sysler.......

Jeg har hatt en liten eske med tuber av akryll maling liggende i flere år....tror jeg fikk de i gave en gang. Jeg har ikke peiling på maleteknikker og utstyret av pensler osv er heller ikke overdådig. Da vi begynte med oppussing av gang, kjøpte vi en tykk tapet, som vi brukte litt av før vi ga opp heile skitn, så denne tapetn fungerte som lerret.

Fargene kommer ikke helt til sin rett på trykk ser jeg, de er litt friskere i virkeligheten...

Inspirasjon til fargepaletten har jeg hentet hos bloggedamen i huset ved bekken . Jeg syns hun har det så friskt og fargerikt på en stilfull måte. Anbefaler å ta en titt;)

Om mine malerier kommer til å få henge på veggen vites ikke......kanskje når gangen blir ferdig?:)

8 kommentarer:

 1. Stili da :O)
  Kreativ du e.

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder. Og jeg kjenner meg igjen i det med tid og blogging, ja. :)

  SvarSlett
 3. Ai, så dårlig bloggvennine jeg er! Kjempefine bilder du har malt! Og jeg er impnert over at du alltid finner det du trenger i hjemmet. Det vil jeg si er like kreativt som selve aktiviteten (i dette tilfellet maleaktiviteten).
  Kjenner meg igjen i det med blogginga ja...
  Stooor klem!

  SvarSlett
 4. oi oi oi så stilig da jenta mi. Herlig at du blir inspirert av mamsn....STOPP..(telefonen ringer... Det var jo deg jo kosejenta mi.) Gleder meg masse til påske. Kanskje vi skal dra til Stavern på kunstutstilling i påsken vi kunstnerne. Kjør forsiktig. Gla i dåkk.
  Klem fra mamma

  SvarSlett
 5. Så flotte bildene dine ble. Jeg fikk helt vårfornemmelse av dem... Så jeg synes jo at de fortjener en ramme og så bli plassert på en vegg.

  Ha en flott dag ;)

  SvarSlett
 6. Du er rene kunstneren du !! Veldig veldig fine....HVA...leser du ikke altid mine innlegg...ha ha ha...flire meg ihjæl skriver litt mye rart...og langt !!

  SvarSlett
 7. Jeg gleder meg veldig til å ha isbiter i køleskap/fryseskap. Før har jeg alltid brukt isbit poser, men synes at det blir en del søl.. (når barna forsyner seg..)

  Ha en fin dag ;)

  SvarSlett