fredag 3. april 2009

En liten godsak

Ingen flere interiørinnlegg før påske nå... Men kanskje noen har tenkt å være litt ekstra snill med seg selv? Hvis påska ikke skal tilbringes på fjellet eller i fjæra. Kanskje du skal i bryllup sånn som meg? Da vil jeg påstå at du trenger denne!:
Den desidert beste maskara jeg noen sinne har prøvd! Buer vippene kun etter et "drag", holder lenge, drysser ikke og er perfekt for ømfintlige øyne!
Denne er kjøpt på tax-free, men de har den sikkert i parfymeriet!
Ha en vakker påske!

4 kommentarer:

 1. Jøss så mye du har lagdt inn av innlegg som jeg ikke har fått med meg !!
  Men det skal du ha. Du er dyktig !!
  Elsket kommoden din. har det stoffet selv :) God smak ,Muuuhhhajj som du nesten sier. Jeg liker godt innleggene dine. Du skriver med snert.

  Ha en fin påske i år !!
  Påskeklem.

  SvarSlett
 2. Hmm... spennende tips! Jeg vet at den bør være vannfast hvis jeg skal kunne bruke den i bryllup...

  Takk for en koselig kveld, og kos deg i bryllupet!

  SvarSlett
 3. Har den selv jeg. Fikk den som gratisprøve i et blad..:) Likte den kjempegodt selv, nå er den tom da.. og jeg har selvsagt kjøpt en helt annen type.. ikke så fornøyd med den jeg har nå... men men..

  God påske..:)

  SvarSlett
 4. Også jeg som nettopp har kjøpt en annen type, men så er jo jeg mest nede i fjæra og da eller hos containerne ;0) Hihi, og nå tror jeg gåten er løst etter å ha snakka med rannveig om hvem du er også... Si pippip neste gang du stikker innom da men tror ejg har deg nå ;)

  Kos dæ på bryllup og ha en fin fin påske Bird !

  SvarSlett