søndag 1. mars 2009

Historien om en strandskjorte fra Thailand

For ca 4 år siden, da jeg og min kjære møttes, hadde han akkurat vært i Thailand. Der hadde han kjøpt forskjellig ting og tang, blant annet ei strandskjorte (tør ikke tenke på hvem den egenlig var ment til....:) Han påstår at det bare var en av mange ting han bare kjøpte...).

Ps: Ikke se på den fææææle gulvlista!:) Oi nå så du den sikkert...
Anyways..jeg fikk nå i allefall skjorta, men ettersom den er helt fullstendig formløs og Midt-Norge ikke akkurat er stedet for et heftig strandliv, har den bare blitt liggende innerst inni skapet, sammen med det-som-kaaanskje-kan-brukes-en-gang-i-fremtiden.
Jeg er så heldig å ha venninner som gir meg tonnevis med inspirasjon, og en av dem har siden jul tutret om den nye symaksinen sin hun racer med av og til....

Med skoleoppgaven i boks, og egentlig ganske god tid, kom den lysende ideen.....kanskje jeg skal prøve å sy noe som jeg kan ha på meg på fredagskvelden...?? Og sannelig min hatt, var det ikke en viss strandskjorte som dukket frem fra skapet!?

Grunnen til at jeg blogger om denne skjorta, er at det faktisk er mitt første syprosjekt som faktisk ble til noe virkelig fint. Jeg er egentlig av den typen som klipper på frihånd og så syr, og som regel ender det med nok et det-som-kaaanskje-kan-brukes-en-gang-i-fremtiden.

Disse er fra før av ikke vel brukt, men er herved erklært mine beste syvenner!!

Åkkei, nå har jeg sikkert skrudd opp forventningene i det meste laget:D, men her er i allefall resultatet: (PS: Det er vanskelig å ta bilde av seg selv)

KJOLE!!!

To i bakgrunnen som lurer på hva i heiteste jeg driver med..:)


En liten indikasjon på hvordan resultatet ble bak

4 kommentarer:

 1. Så d var sånn den så ut før du startet... Da vil jeg bare si at du pimpet virkelig kjolen!! Synes den ble utrolig pen og nett! Kjolen satt jo som et skudd på deg;)

  Gleder meg til litt opplæring, for dette er ikke noe jeg hadde kommet meg ut av hvis jeg skulle prøvd meg på det samme.

  Venter i spenning på neste prosjekt.. hihi :)

  SvarSlett
 2. Så flink du er..:) Hadde du funnet opp alt selv? flinkisjenta..:)

  SvarSlett
 3. Jøsses! Hvor tar du det fra? kreative lille jenta mi, tror du har tatt over alle kreative evner jeg engang hadde. Håper kreativiteten kommer tilbake til meg igjen også. Så iallefal kjempefin ut.
  Gla i dæ.
  Mamman;)

  SvarSlett
 4. Den ble kjempefin!!
  Såflink du er !!! Seriøst !!

  SvarSlett