lørdag 29. september 2012

: string

nei ikke en ekte type string, men en IKEA type string.
Jeg synes faktisk den var vel så fin og jeg da. 
Litt mindre variasjonsmuligheter bare..
Kuleste bøffeln har også fått veggplass i stua
Fin og høstlig lørdag ønskes til alle som er innom!

6 kommentarer:

 1. sååå fin;)visste ikke at ikea hadde denne varianten - fin lørdag til deg, ut å trille i høstværet - ikke så lenge til du kan det også kan det nå Ida:)

  SvarSlett
 2. Så fint!! Og det var en flott sammensetning du har prydet hyllene med. Det var en fint alternativ til string-hyllene! Liker string-hyllene meget godt, men synes de er i dyreste laget, i værtfall når jeg ikke kan bestemme meg for hva jeg eventuelt skulle gått for. Utvalget er jo utrolig stort. Bildet var kjempestilig!!!

  Klem!! RLS

  SvarSlett
 3. Den var jo kjempefin,og sikkert billigere også..
  fin kveld!

  SvarSlett
 4. Du...det er jeg helt enig i, den hylla var knallfin!! Tusen takk for overstrømmende hyggelig kommentar inne hos meg :-) Dessverre vet jeg ikke helt hva jeg skal svare deg angående de bilderammene, men jeg er ganske sikker på at du må inn i innstillingene i malen din. Jeg har hatt samme type oppsett i tre år og har dessverre glemt hvordan jeg gikk frem da jeg laget det (!) Fin uke til deg :-)

  SvarSlett
 5. Kjempefin hylle!! :-) Men jeg klarer ikke finne den på ikea- husker du hva den heter ?
  Superflott blogg.
  -B-

  SvarSlett
 6. Har lenge lette etter en ujålete, kul hylle til kjøkkenet mitt! Nå når jeg så denne ble jeg veeeldig fornøyd siden den både er finere og myyyeee billigere enn de jeg har sett på! så takk for inspo :-D

  SvarSlett