mandag 30. april 2012

: Mer flowerpower

Rosene jeg kjøpte for 2 uker siden hang med hodet, men var fortsatt fine i fargen og hadde kronbladene i behold...i det jeg hold på å vie dem til meitemarken, fikk jeg en lys ide - som ble utrolig fint om jeg må si det selv!
 Etter å ha tittet litt på det nederste bildet kjente meg jeg plutselig litt igjen......hodet er fortsatt over vannet, men beina kjenner ikke grunnen....det er litt sånn jeg føler meg for tiden.....2 uker igjen nå.....svømmesvømme!!
Men guess what?? jeg ser land!!! For 2 1/2 time siden satt jeg som en voodoo-dukke hos akkupunkturmannen med en dundrende hodepine....og nå - nå føler jeg meg bedre enn jeg har gjort på mange uker!!!!! Jeg lever litt igjen - halleluja!
Tvitvi for at det holder seg sånn!!

5 kommentarer:

 1. Har aldri prøvd det selv, men folk som har skryter veldig av akupunktur! Bra det hjelper!

  SvarSlett
 2. Tenk om 2 uker er studielivet historie for denne gang:) Ja da er det bare å svømme på--målet er veldig nære no. 4 års "svømmetur" er over. Gratulerer altså- godt jobba! Krever sitt å jobbe og studere!
  Håper nålene hjelper over lengre tid..vi savner dæ på jobb...
  Klem Nina

  SvarSlett
 3. He,he, bra du ikke kasta rosene, jeg kreker alltid ut det siste av liv i de. Fanastisk at nålene hjelper allerede. Nå krysser vi fingrene for at det holder. Lykke til med lesingen. Knuseklem

  SvarSlett
 4. Godt å høre det hjalp!! Har selv noen roser som begynner og henge med hodet her, takk for tips!

  Fortsatt fin 1 mai til deg :)

  SvarSlett
 5. Dette er et smart triks, det bruker jeg også å gjøre om jeg har roset som er litt 'gått ut på dato' :)

  SvarSlett