lørdag 24. september 2011

Enter

Begynte med oppussing av denne gangen for pinlig lenge siden.........den var det første rommet vi skulle gjøre "skikkelig"....vi rev av det skeive og stygge panelet på veggene...jeg ønsket meg slett vegg og skulle få vilja mi der.......

Bak panelet skjulte det seg stendere som så ut til å være satt opp i fylla..........ikke noe 60 avstand der nei gitt.........det var første ledd i mistmotetmaratonnet for mannen i huset(ettersom jeg er dårlig på snekring må jeg nesten skylde på han her:)) det ble mye måling, kapping og luring inn med sponplater.......Han sto på som fy når han først begynte, men sparklejobben fikk jeg ta! Det gjorde jeg og det var første del av mistmotetmaratonet for min del! Herregud som jeg sparklet! Det ble jo aldri bra...! Dritt gang, tenkte jeg.

Jeg pusset sparkel og malte i håp om at det ble finere, men sponplatene som gjengen på bygg mix hadde lovt skulle gå an male rett på - suuugde maling. Tror det ble to strøk grunning og tre strøk maling. Løsning tilslutt ble å kjøpe veggfornyer. = del to av mistmotetmaraton. Som førstegangstaptserere var det Umulig å få den fin i alle de utgående hjørnene, løsning = kjøp annen og tynnere tapet.

Tapet lagt og malt to strøk på nytt.

Etter langt om lenge og lenger enn langt skulle listverket på plass.....smart nok hadde vi tatt oss en kule den samme helga.....det resulterte i feilmåling og etterfølgende feilkapping, så vi fikk for lite listverk. Vi mistet ikke motet, men lo oss i hjel over at det gikk an å være så talentløs og bestemte oss for at dette må vi visst bare droppe i dag....

Skyvdørene kom på plass og ble en motivasjonsfaktor i seg selv, for guuuud hvor godt det var å få gjemt bort alle klær og sko!

Og- nå, NÅ er det snart pynteklart. Bare litt her og litt der som gjenstår.

Knagg og lykt er kjøpt inn. Sitteløsning er planlagt. Mangler et kult nøkkelskap og et bilde el og ha på veggen. Kanskje en matte også.

God lørdagskveld!

4 kommentarer:

 1. Den som venter på no godt, venter ikke forgjeves heter det! Så ordentlig og fint det ble. Knalll garderobe da:) Gleder meg til å se det i virkeligheten:)
  Love You<3

  SvarSlett
 2. Der hadde det passet godt med ei kuul lampe fra Wico!

  SvarSlett
 3. Haha! Hørtes ut som en slitsom prosess. Men det gikk da bra til slutt:D det man ser av gangen ser da veldig bra ut ihvertfall:) Og nå er det jo den koselige delen igjen..nemlig stæsjinga! Kos deg:D

  SvarSlett
 4. nei i denne gangen har jeg allerede en perfekt lampe, men i den andre gangen skulle jeg kanskje hatt en kul lampe fra Wico ja Nina:)

  SvarSlett