fredag 20. mars 2009

Sniktitt på soverommet

Da har jeg omsider fått knipsa et par bilder fra soverommet! Har ikke før bilder og det var ikke stygt før heller- bare veeeldig kjedelig! Trefarga vegger og tak, nytt og fint eikegulv heldigvis (laminat da, så veeldig kaldt).

Vet ikke helt hvor jeg skal starte...men kan jo begynne med kommoden, for den er det en stund siden jeg shina. Har bare ikke funnet en passende plass til den før nå:)

FØR: Arvet(fra svigermor) blå ikea-kommode
ETTER: Fresh, men kanskje litt sær:) Ingen som har maken iallefall
Skuffene er kledd med stoff (gardin 70% på KID)og lakkert med decoupagelim. Knottene har også en historie: Knottene sto på baderomsinnredningen og dama vi kjøpte leiligheten av kom tilbake å spurte om hun kunne få ta de med seg, for hun hadde kjøpt de dyrt i utlandet. Hun hadde ikke vært spesielt grei i salgsprosessen, så da var ikke jeg grei å gav henne knottene heller...MoohahaAA!!!

Det var imidlertid VANSKELIG å feste stoffet, så da skuffene var ferdige malte jeg resten i en blank maling som egentlig var ment til kjøkkeninnredningen. (Den ble alt for mørk til kjøkkenet). Hvis noen får lyst til å prøve noe liknende anbefaler jeg å kjøpe et tynt stoff,men da bør det som skal bekles males i en liknende farge først.

Så til et par prosjekter jeg har holdt på med nå nylig

FØR: Ikke skutt selv men kjøpt hos GundaM:)

ETTER: Lakkert med gullspray
Perfekt som knagg til min delige morgenkåpe!

FØR: Bilde fra IKEA som egentlig er veldig fint, men jeg var så utrolig lei av det
ETTER: Blandet de to fargene vi har på veggene, sprayet med gullspray(det synes ikke så godt) og satte på noen bilder av Buddha i forskjellige varianter, jeg hadde fra før.


Så en liten omvisning:
Senga vår som egentlig er littforstor:) Den nydelig lysekrona er en gave fra min snille mamma
På kommoden og hylla over, er det en lett blanding av ting vi har kjøpt i utlandet. De egyptiske bildene har vi også fått fra mamma og co, og de er malt på papyrusruller.
Rammene på den grå veggen er bruktfunn, og bildene er av kirsebærblomster som er så fiiine.
Da håper jeg alle får en fin fredag og at dere får sove godt;)

8 kommentarer:

 1. oi oi oi! Så lekkert! Liker smaken din veldig godt. Visste ikke at du hadde så kunstneriske evner, flink du er :)

  SvarSlett
 2. Hei igjen min lille kunstner. Du har virkelig evner. Sikker på du har valgt riktig når du valgte førskolen. Kanskje egentlig var designer du skulle bli;) Det ble jo kjempefint da ida. Det bildet var jo helt supert og disse artige formingsdukkene da. Så fine de ble. Stolt av og kjempegla i deg jenta mi. Gleder meg som en unge til du kommer.
  Klem

  SvarSlett
 3. Så flink du er..:) Det er vel deg jeg skal rådføre meg med når jeg får et hus og skal innrede det..:) Du er så flink!

  SvarSlett
 4. forresten.. likte spesielt kommoden.. tror kanskje jeg skal gjøre det samme med din, men må vel snakke med deg først om hvordan jeg skal gjøre det..;)selv om du har skrevet oppskriften her..;)

  SvarSlett
 5. E vældi eni me anonym oppom her, e du sikker på at du har valgt rett yrke?? No har jo æ sjett dæ på barnehagen, å veit at du e vældi flink, men jammen va romme bra å ja. Vældi my kult du hadd gjort. :) Skjønne itj kolles du kjæm på alt æ.

  SvarSlett
 6. Så stiiilig den kommoden din blei Bird ;0) Godt du beholdt knottene ja, hørt slik..KOmme og be om de etterpå..? Hmmm

  Kjempeflott rom og artig med det hornet og så likte ejg faktisk så godt du lar messingen få lov å være messing!!! ser mange driver og sprayer den men dine var flotte. Så det så!

  Vel, det jeg egentlig kom for var jo å si at jeg først nå så kommentaren din i "butikken" min. De hvite englevingene er kjøpt hos kremmerhuset og de i metall fra Panduro. Kremmerhuset har gått tom, synd for de var kjempeflotte. En dame sendte meg noen fra Panduro her nå men de er ikke så flotte som de andre da de har papp på baksiden... Hm,

  SvarSlett
 7. Du har en snill mamma skjønner jeg.... :-)

  SvarSlett
 8. Wow! Så kreativ du er!:) Jeg har faktisk bare fått malt et prøveoppstrøk, fordi vi manglet basen til malingen på jobben, og også kanskje fordi jeg var litt treg ;) Hehe.. Men nå ser jeg ihvertfall på din blogg hvor fint det blir på store flater! Akkurat noe sånt som jeg var ute etter, in the first place. Samme med kommoden. Jeg har en kjedelig en fra ikea, som jeg har tenkt til å tapetsere og skifte knottene på, får håpe tapet er litt mer medgjørlig enn stoff da ;)

  Lise

  SvarSlett